Kui oled kartulit juba igal võimalikul viisil valmistanud , siis proovi seda lihtsat vaheldust. Sobib lisandiks paljudele toitudele ja maitseb ka neile, kes kartulit väga ei armasta.
Väga lihtne valmistada ka algajale söögitegijale.
4-le
45 Min
Igale sööjale 2-3 kartulit
Soola
Musta pipart
Oliivõli
2 küüslauguküünt
Kartulimaitseainet (valikuline)
Pese ja riivi jämeda riiviga kartulid. Maitsesta soola, purustatud küüslaugu ja soovi korral ka kartulimaitseainega. Sega kõik ühtlaseks.
Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ja pihusta üle oliiviõliga. Tõsta kartulimassist kuhjad pannile ja piserda üle oliiviõliga.
Küpseta 220 kraadiga u. 30 minutit või kuni kuhjad on kuldpruunid. Puista kuhjad üle värskete hakitud ürtidega ja serveeri tavapärase kartuli rollis.
*Hakitud ürdid võid ka kartulimassi sisse segada.
*Erinevate kartulisortidega saad pisut erinevaid tulemusi. Katseta, milline on Sinu lemmik!