Keda jätaksid ükskõikseks pannkoogid!?
Varusta end erinevate lisanditega, sest need koogid on liiga maitsvad selleks,
et midagi järgi jääks.
4-le
30 Min
70 g banaani
30 g mandlijahu
30 g kartulitärklist
30 g maisijahu
40 g nisujahu
150 g maitsestamata jogurtit
1 tl vaniljesuhkrut või 0.5 tl vaniljepastat
1 tl soodat
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl tšiia seemneid
1 tl õunaäädikat
1 tl psülliumit või jahvatatud linaseemneid
100 g sojapiima
näpuotsaga soola
Sega jogurti hulka sooda, küpsetuspulber, õunaäädikas, psüllium (või jahvatatud linaseemned) ja tšiia seemned ning jäta natukeseks seisma.
Purusta banaan taldrikul kahvliga pehmeks püreeks.
Kaalu kaussi mandlijahu, nisujahu, maisijahu ja tärklis.
Lisa segule banaan, piim ja jogurtisegu ning sega kõik hoolikalt läbi.
Kuumuta pannil kookosõli või mõnda muud kuumust kannatavat õli ja tõsta pannile suure lusikaga 4-5 portsu. Jäta portsjonite vahele piisavalt ruumi, et saaksid mugavalt kooke ümber keerata. Kui koogid hakkavad servast mullitama, on aeg need spaatliga ettevaatlikult ümber pöörata.
Serveeri oma lemmiklisanditega!
*Parimad koogid saad kui jätad taigna 30 minutiks külmkappi seisma, aga kui kiirustad, siis küpseta kohe. Tõttöelda isegi 10 minutit jahedas paisumist mõjub taignale juba väga hästi.
*Taigen peaks jääma pigem paksem, et ei vajuks pannile tõstes väga laiali. Vajadusel timmi tainast jahu või sojapiimaga.